Høst fordelene med Kleber

Specialtilbud: Køb dine Kleber landbrugsdæk nu! Ved køb af mindst to landbrugsdæk fra Kleber i kampagneperioden 1. september til 30. november 2019 refunderer vi 1.500 kr. ekskl. moms pr. dæk.

For refusion ved køb af mindst to Kleber dæk gælder følgende: For dæk til motorstærke traktorer/mejetærskere (såkaldt højtydende dæk*) er refusionen 1.000 DKK pr. stk. for dæk til og med 32”. For dæk fra 34” og derover er refusionen 1.500 DKK pr. dæk. Refusionsbeløbet for andre landbrugsdæk** er 500 DKK pr. dæk op til 32” og 1.000 DKK pr. dæk for 34” og derover.

* Højtydende dæk: Topker
** Andre landbrugsdæk: Gripker, Fitker, Super Vigne, Traker, Super 3, Super 8L, Super G, Cropker

Sådan gør du f or at registrere dit refusionskrav:

Registrer dine oplysninger sammen med en kopi af en faktura for Kleberdæk købt i kampagneperioden (1. september til 30. november 2019) senest den 31. december 2019.

1. Et eller flere af ovenstående produktnavne skal fremgå af fakturaen.

2. Fakturaen skal vise, hvilken dækstørrelse det drejer sig om.

Udbetaling sker normalt inden for 40 dage efter modtaget registrering.

 

Husk at:

✔ Vedhæfte en kopi af fakturaen

✔ Læse kampagnebetingelserne nedenfor

 

Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til:

00800 11 11 11 56

eller kontakte os pr. e-mail på:

orderdk@michelin.com

 

Betingelser for efterårskampagne:

1. Kampagnen gælder for køb af dæk i perioden 1. september til og med 30. november 2019.

2. Alle refusionskrav inklusive dokumentation for køb skal være registreret eller modtaget senest 31. december 2019.

3. Kampagnen er gældende for dæk købt hos Klebers forhandlere i Norden (Sverige eller Danmark).

4. Mindste bestilling: To dæk pr. ordre og refusionskrav.

5. Registrering sker online på https://nordicportal.michelin.com/campaign/dk/kleber-landbrugskampagne/ En kopi af fakturaen kan enten vedhæftes direkte (ved onlineregistrering) eller skickas per e-mail til: kleber.landbrugskampagne@michelin.com

6. Dine personlige oplysninger behandles af Michelin Nordic. Michelin Nordic AB er dataansvarlig, reg. nr. 556025-5266, adresse: Box 47175, 100 74 Stockholm, Sverige. Formålet med behandlingen er at administrere kampagnen samt sende fremtidige tilbud og kampagner til dig pr. e-mail, hvis du giver tilladelse til det ved registreringen. De personoplysninger, som behandles, er de oplysninger, du giver, når du deltager i kampagnen. Deltagerne giver hermed sit samtykke til, at Michelin anvender Aspuddens Distribution og In the cold AB med henblik på at administrere kampagnen samt modtage nødvendige oplysninger, herunder bankkonto, udelukkende til det formål at deltage i kampagnen. Du kan finde nærmere oplysninger om Michelin Nordics behandling af dine personoplysninger på http://www.michelin. dk/web-indhold/ integritet. Du har ret til at kontakte Michelin Nordic AB pr. brev til ovenstående adresse for at få oplysninger om, hvilke data om dig, der behandles, og til at få rettet forkerte oplysninger.

7. I denne kampagne får du refusionen udbetalt via overførsel til din bankkonto. Alle beløb er eksklusive moms.

8. Bankoverførslen sker i den lokale valuta (DKK).

9. Refusionsbeløbet tilfalder det den person, som har købt dækkene. Dette gælder uanset navnet på den bankkonto overførslen sker til.

10. For sene eller ugyldige registreringer vil ikke blive behandlet. Kampagnearrangøren forbeholder sig ret til at afvise refusionskrav, som ikke opfylder alle kriterier. Kampagnearrangøren forbeholder sig ret til at træffe den endelige afgørelse om afslag.

11. Deltagere i kampagnen, der angiver virksomhedsoplysninger, skal være registrerede ejere eller medejere af virksomheden.

12. Michelin Nordic AB er ikke ansvarlig for eventuelle skatter og afgifter i forbindelse med deltagelse i kampagnen. Kampagnedeltageren har alene ansvaret for eventuel momsangivelse, hvis og i overensstemmelse med hvordan det kræves af de lokale myndigheder.

13. Kampagnearrangør er Michelin Nordic AB – Landbrugsdæk.

Jeg giver tilladelse til, at Michelin bruger følgende oplysninger til at kontakte mig i forbindelse med fremtidige kampagner*